L’hamburguesa es va inventar a Hamburg?
De tornada al segle XVIII, La ciutat alemanya d’Hamburg era el port marí més important d’Europa. En aquell moment, Els comerciants alemanys solien fer viatges de negoci freqüents al Bàltic, on van mantenir interessants trobades amb una cultura i costums molt diferents de les seves.
Pel que fa a la cuina, Diu que una llegenda va admetre generalment que la regió bàltica havia acollit, Des del segle XIII, Una curiosa pràctica habitual en els pilots nòmades pertanyents a les tribus dels tàrtars -pueblos de l’Europa de l’Est i l’Àsia Central que dominava una bona part d’Àsia i Europa- que consisteix en el seu viatge a cavall envaint tot el que hi havia al seu abast, Els motoristes solien menjar terra i carn crua, La famosa "carn de tartara", Utilitzant un sistema que, segons la tradició, no es va confirmar, es basava en situar les peces de carn entre el cavall i la cadira de muntatge, Per a aquest, Amb calor i moviment, va ser macerant durant el viatge.
Quan els tàrtars es van expandir a la zona bàltica, Els locals van acordar aquest tipus de carn, Però la van adaptar als seus gustos, Primer, macerant -lo per a procediments més "civilitzats" i també condimen -lo amb pebre, sal i ceba.
Hamburguesa: Les primeres receptes
Així és com els comerciants alemanys van contactar amb aquest tipus de receptes i quan van tornar a Hamburg, la introduïen gradualment, Fins que els xefs locals van començar a modificar -lo amb els seus propis tocs, com ara afegir un toc de rovell d’ou.
Fins ara, La recepta realment era més aviat un tàrtar de bistec que una hamburguesa, Fins que va arribar el moment en què algú va arribar al toc definitiu i fonamental que ha arribat fins avui: Una cosa tan senzilla com cuinar carn, Perquè el seu sabor millori i s’adapti a la majoria dels paladars.
Arribada triomfal als Estats Units
I va ser de Hamburg com arribo a Amèrica del Nord. Al segle XIX, La gran majoria dels emigrants alemanys que van marxar cap al Nou Món a la recerca de la fortuna ho van fer des del port d'aquesta ciutat i entre els aliments que portaven per afrontar el viatge i sobretot, En els seus records domèstics, Ho era, naturalment, L’Hamburguesa, que gairebé naturalment es va introduir en altres capes de la societat nord -americana.
Per allà, al primer, Quan aquests immigrants van començar a vendre -ho fonamentalment a les zones portuàries properes a la seva arribada, Es coneixia com a "carn d'estil d'Hamburg". Però a poc a poc el plat s’estava estenent, fins que alguns restaurants ofereixen. El fet més antic que teniu sobre aquest particular és 1834, Una carta del restaurant de Delmonico, que avala que en aquell moment aquest plat servia.
Menjar ràpid i barat
Uns anys després, coincidint amb el gran creixement industrial que es va produir als Estats Units, Calia que el treball tingués accés per menjar alguna cosa ràpid i barat. Alguns comerciants, Heled pels cavalls, Van començar a instal·lar -se a prop de les fàbriques que ofereixen hamburgueses als immigrants.
Des d’aquí, Les instal·lacions de menjar ràpid, comencen a començar a funcionar, Menjar ràpid a preus econòmics que incloïen aquest plat entre altres aliments. La primera cadena d’establiments especialitzats exclusivament en hamburgueses es va anomenar "castell blanc" i va aparèixer a 1916. A 1921 Ja tenia quatre botigues. Uns anys després, Més de cent.
I així fins avui, en què les cadenes d’hamburgueses formen immenses multinacionals establertes pràcticament a totes les ciutats del món, Amb una clientela fidel, Gairebé addicte, per al qual aquest menjar ha passat a formar part de la vostra vida diària.
Després de llegir l'article, Voleu menjar una bona hamburguesa? Vine Restaurant La Poma
