Bloc Restaurant La Poma
La història de l'hamburguesa
L'Hamburguesa Un plat més que conegut a nivell mundial, gairebé sinònim amb el Fast Food i el menjar nord-americà, però tal com el seu nom el delata, l'Hamburguesa va tenir els seus orígens al poble alemany d'Hamburg (Hamburger literalment es traduiria com...
5 característiques que ha de tenir una amanida saludable
A tots ens ve de gust una rica amanida, sobretot quan la calor comença a sentir-se, però perquè aquesta pugui constituir un plat principal i no perdre de vista la salut del nostre cos, a Restaurant La Poma us mostrem algunes característiques que no poden...
Pa de qualitat per a l'entrepà perfecte
Un entrepà perfecte està elaborat amb el millor pa. Pa de qualitat per al teu entrepà ideal Al mercat hi ha una àmplia varietat de pans, per a tots els gustos. El secret del pa resideix a la farina base amb què s'ha elaborat. Una de les farines recomanades..
Verano, descanso y una comida ligera
Con la llegada del buen tiempo llega el deseado verano. Es esa parte del año que disponemos para descansar y estar con la familia. El verano y las vacaciones alteran nuestros hábitos diarios, tanto en los horarios que llevamos, como en lo que comemos. Es de todos...
Plat combinat bo i saludable
Què fa que un plat combinat sigui ric i sa? El primer que ens ve al cap quan escoltem parlar d'un plat combinat és una única font plena de tota mena d'aliments saborosos. És un concepte molt unit a aliments fregits, usualment preparats...
Història i origen del sandvitx o entrepà.
El sandvitx va complir 255 anys el 13 de maig de 2012. Quan John Montagu, IV comte de Sandwich, va ordenar que li servíssin la carn entre dues llesques de pa. Explica la història que li agradava jugar a cartes. Després d'una partida de més de 24 hores, el noble va demanar als seus...
Els al·lèrgens alimentaris
T'hauràs fixat que darrerament totes les cartes de restaurants i cafeteries inclouen informació sobre al·lèrgens. T'expliquem més a fons sobre el tema. Els al·lèrgens segons REIAL DECRET: Si el producte no té llista d'ingredients ha d'incloure la menció..
La tapa, un tòtem de la cuina Espanyola
La tapa El plat de la tapa sorgeix, en un inici, com un aperitiu que acompanya una beguda, sea alcohòlica o no. Una de les teories de com va sorgir la denominació de tapa, diu que aquest nom es va adquirir partir que aquestes, en forma de llesca de pa amb..
El gust per la cuina mediterrània, a VilaSeca
La gastronomia mediterrània és tan variada com a única per a tots els que li interessa el menjar. Potser, en viure tan a prop del Mediterrani, els seus habitants no sàpiguen amb certesa la importància d'aquests aliments. Per això, avui parlarem sobre aquests menjars que agraden tant a turistes que es troben amb una cosa completament exòtica, com als ciutadans dels països que tocar el mar.
Els millors entrepans de la província, al costat de casa
Tenir els millors entrepans de la província al costat de casa és tot un privilegi. Restaurant la Poma te ofrece una gran variedad de bocadillos a escoger. Bocadillos selectos al mejor precio en Vila-Seca En nuestro restaurante de Vila-seca disponemos de una gran...