A l’hora d’estiu, la calor modifica els nostres costums gastronòmics, Atès que les necessitats nutricionals del cos varien. Transcorre més, Les digestió es fan més pesades amb la calor, disminueix la gana pel mateix motiu ... per aquest motiu, És tradicional apel·lar a menjars més lleugers, Per beure més aigua, Per augmentar el consum de fruites i verdures fresques, Per buscar menús que en lloc d’augmentar la nostra calor ens ajudin a reduir les sensacions tèrmiques elevades, i ajudeu -nos a reduir la ingesta de calories, Per tal que puguem mostrar els nostres cossos a les platges i piscines el més esvelt possible. Per fer -ho, Una forma deliciosa d’alimentar aquelles nits d’estiu que us agraden els problemes de llum i que no hem de complicar amb temes molt elaborats, O simplement, No per perdre un minut d’aquest estiu o fer un àpat ric si viatgeu o aneu a la platja, Els entrepans són la solució, de llarga tradició a les cuines mediterranes, I que a tot el món són populars.