T'hauràs fixat que darrerament totes les cartes de restaurants i cafeteries inclouen informació sobre al·lèrgens. T'expliquem més a fons sobre el tema.

Els al·lèrgens segons REIAL DECRET:

Si el producte no té llista d'ingredients heu d'incloure la menció “conté …” i tot seguit l'al·lergen.

El Reglament descriu els al·lèrgens de declaració obligatòria com “substàncies o productes que causen al·lèrgies o intoleràncies”.

Fill 14, i són aquests:

1-Cereals que continguin gluten

2-Crustacis i productes a base de crustacis.

3-Ous i productes amb ou.

4-Peix i productes a base de peix

5-Cacauets i productes a base de cacauets.

6-Soja i productes a base de soja

7-Llet i els seus derivats (incloent la lactosa),

8-Fruits de closca

9-Api i productes derivats.

10-Mostassa i productes derivats.

11-Grans de sèsam i productes a base de grans de sèsam.

12-Diòxid de sofre i sulfitsen concentracions superiors a 10 mg / kg o 10 mg /litre en termes de SO2

13-Travessos i productes a base de tramussos.

14-Mol·luscs i productes a base de mol·luscs.

“Aquesta informació sobre els al·lèrgens de declaració obligatòria també ha d'estar al teu abast a tots els aliments que se t'ofereixen no envasats, els envasats al lloc de venda quan tu ho demanis, i els envasats per a la teva compra immediata. Sobre això tracta el reial decret 126/2015 de 02/27/2015.”

Tota la informació sobre al·lèrgens a La Poma

A la nostra carta trobaràs tota la informació sobre els 14 al·lèrgens.