T'hauràs fixat que darrerament totes les cartes de restaurants i cafeteries inclouen informació sobre al·lèrgens. T'expliquem més a fons sobre el tema.
Els al·lèrgens segons REIAL DECRET:
Si el producte no té llista d'ingredients heu d'incloure la menció “conté …” i tot seguit l'al·lergen.
El Reglament descriu els al·lèrgens de declaració obligatòria com “substàncies o productes que causen al·lèrgies o intoleràncies”.
Fill 14, i són aquests:
1-Cereals que continguin gluten
2-Crustacis i productes a base de crustacis.
3-Ous i productes amb ou.
4-Peix i productes a base de peix
5-Cacauets i productes a base de cacauets.
6-Soja i productes a base de soja
7-Llet i els seus derivats (incloent la lactosa),
8-Fruits de closca
9-Api i productes derivats.
10-Mostassa i productes derivats.
11-Grans de sèsam i productes a base de grans de sèsam.
12-Diòxid de sofre i sulfitsen concentracions superiors a 10 mg / kg o 10 mg /litre en termes de SO2
13-Travessos i productes a base de tramussos.
14-Mol·luscs i productes a base de mol·luscs.
“Aquesta informació sobre els al·lèrgens de declaració obligatòria també ha d'estar al teu abast a tots els aliments que se t'ofereixen no envasats, els envasats al lloc de venda quan tu ho demanis, i els envasats per a la teva compra immediata. Sobre això tracta el reial decret 126/2015 de 02/27/2015.”
Tota la informació sobre al·lèrgens a La Poma
A la nostra carta trobaràs tota la informació sobre els 14 al·lèrgens.