Un entrepà perfecte està elaborat amb el millor pa.
Pa de qualitat per al teu entrepà ideal
Al mercat hi ha una àmplia varietat de pans, per a tots els gustos. El secret del pa resideix a la farina base amb què s'ha elaborat. Una de les farines recomanades és la integral, perquè aporta més fibra, minerals i vitamines, i produeix sensació de sacietat perquè conté un índex glucèmic baix (quantitat de sucre que s'absorbeix a la sang després de la ingesta)”

Restaurant a Vilaseca boques fredes
El complex equilibri de sabors, textures i colors que fan que un entrepà sigui perfecte té a veure molt amb els ingredients, sí, però també amb el pa.
«El pa és almenys el 50% de l'èxit d'un entrepà». El que diferencia en gran part la textura i la qualitat d'un entrepà és el pa. «El pa d'un entrepà ha de ser un mos curt, agradable i cruixent que et deixi veure tot allò de dins però amb caràcter». L´ideal d´un pa és la seva massa mare, de molla esponjosa i escorça cruixent.
Els millors entrepans de Tarragona
SI vols gaudir del millor entrepà, amb el millor pa a la província de Tarragona, has de visitar el restaurant La Poma de Vila-seca.
Entrepans i plats combinats entre setmana i especials en cap de setmana.
Entrepans calents i freds per a tots els gustos.