L'entrepà és un menjar molt versàtil i hi ha mil maneres de preparar-lo. A tothom li agraden els entrepans, però ningú no els prepara igual.

Podríem pensar que un bon entrepà només depèn del que porta a l'interior. Repassarem uns consells i trucs per preparar l'entrepà perfecte.

 

El pa

El tipus de pa i la seva qualitat determinaran si al final surt un bon entrepà o un de dolent. El bon pa és aquell que és tan ric que es pot gaudir fins i tot sol.

Para escofer mejor, hauria de ser una barra no gaire fina, amb l'escorça cruixent i la molla tendra.

Podem optar per paella rústica, integral, amb llavors o cereals, o algun fruit sec.

Un truc perquè el nostre entrepà estigui fantàstic és torrar les llesques. Això li donarà un toc més cruixent sense perdre la tendresa de la molla.

També hem d'estar pendents que el nostre pa no es torni humit i s'estovini.

pa de pages llesca de pan restaurante llescas tarragona
salsa barbacoa

 

Les sAlsàcia

Les salses i condiments untables donen cremositat i humitat, ja que sinó el nostre entrepà quedaria massa sec.

Tot i així, tampoc ens hem de passar i que ens quedi tot un mejunge.

Tenim moltes opcions com la maionesa, alioli, hummus, mostassa, formatge,…

Hem de pensar a utilitzar les salses per fer contrastos amb els sabors.

 

L'enciam

L'enciam i altres fulles verdes similars ens donaran molta frescor. Aquestes deuen estar tallades bé perquè en mossegar no ens emportem la fulla sencera.

Saó

No podem oblidar que tots els ingredients que van dins de l'entrepà deuen estar assaonats en la mesura justa.

Controlarem, doncs, el nivell de sal, sense passar-nos.

bocadillo

El tall

El tall és molt important, i podeu canviar el resultat final de l'entrepà. És per això que tots els ingredients han d'estar tallats de manera homogènia.

 

Els ingredients

Un altre consell és que no per més ingredients l'entrepà estarà més bo. De vegades, tants sabors acabaran anul·lant-se entre ells i aconseguirem el contrari del que ens proposàvem.

Els ingredients han de ser de bona qualitat i han d'encaixar bé entre ells.. Només hi pot haver un o dos productes protagonistes i la resta han de potenciar i complementar-ho.

 

 

 

Aquests són alguns dels trucs per fer un bon entrepà.

A Restaurant Frankfurt La Poma t'oferim els nostres excel·lents entrepans freds o calents, les nostres relles, hamburgueses o plats combinats.

No dubtis a venir a tastar-los!